Blogg

Intervju, vinterferie og enda en sykehusinnkallelse!

Nå skriver jeg fra hytta for første gang, her er det snø i massevis! Det står en stav som er to meter høy ikke så langt unna hytta, som de pleier å måle hvor mye snø det er med, den ligger begravd under snøen, så det er ingen som vet hvor mye snø det faktisk er her, bortsett fra at det er over to meter dypt, brøytekantene går over bilene her nå, så det føles som om man kjører i labyrinter.

På onsdags formiddag var jeg på ett intervju igjen hos ett vikarbyrå som ser etter en person til ett oppdrag hos en spennende bedrift på Majorstua, jeg gikk igjennom intervjuet uten problemer, og fortalte åpent om Aspergers syndrom, noe jeg alltid pleier å nevne i slike intervjuer, men det skjer alltid mot slutten for at de skal få ett inntrykk av hvordan jeg faktisk er, før de setter meg i bås når jeg forteller om diagnosen min. Det virket ikke som vikarbyrået brydde seg nevneverdig om dette, de har sjekket referansene mine og fikk gode tilbakemeldinger fra de, så nå er jeg sendt over som kandidat til den stillingen, så nå er det helt opp til oppdragsgiver om de vil ha meg inn til intervju.

Jeg har forøvrig gått arbeidsledig siden Juni, etter å ha prøvd meg i to uker hos en bedrift med ett stort åpent kontorlandskap. Det fungerte særdeles dårlig for meg, jeg fikk enorm vedvarende hodepine og jeg ble direkte syk av å være der, jeg fikk heldigvis sagt opp med umiddelbar virkning etter å ha tenkt godt over det, og diskutert med de som kjenner meg mest, pluss diskutering av mulig tilrettelegging, noe som ikke var mulig under omstendighetene, så da måtte jeg dessverre si opp, etter det har det stort sett vært stillinger i større åpne kontorlandskap, så jeg har holdt hodet kaldt og ventet på noe i en mindre bedrift, med ett mindre miljø som passer meg mye bedre! Jeg håper at jeg kommer inn til intervju nå, og får stillingen, for jeg er mildt sagt lei av å gå arbeidsledig, det er umotiverende og man føler seg ubrukelig.

Jeg har forøvrig fått en innkallelse til fra sykehuset, til en EEG undersøkelse, de vil gjerne undersøke meg for epilepsi, selv om de sier at det er lite sannsynlig at jeg har, men de vil heller utelukke, fremfor å ikke undersøke overhodet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *