Blogg

En lang dag på sykehuset!

Som jeg skrev i siste posten så skulle jeg på sykehuset den 8 mai, altså i går!

Jeg var oppe halv syv, og gjorde meg klar, men ingen frokost den dagen! Da var det å vaske seg, kle på seg og rett og slett gjøre seg klar til å gå bort til sykehuset som det er ca 1km gangavstand til.

Møtte opp på hotellposten halv åtte på morgenen, leverte papirene og de skrev meg da inn, satt på venterommet en liten stund før jeg fikk tatt blodprøver, så måtte jeg vente litt til før jeg fikk snakke med legen, etter det så ble jeg henvist ned på ett eget rom, som forøvrig var veldig fint! Hele hotellposten var fin og nyere, med greie sykepleiere og ei søt jente fra HBV som var utplassert for å lære!

Jeg var da noen timer på det rommet, jeg hadde heldigvis med den bærbare-pcen min, siden jeg regnet med at det ville bli en del dødtid, den fikk jeg bruk for! Jeg satt nede på rommet fra klokken 08:30 til 12:00 hvor jeg ble hentet opp til operasjon, fikk ett par Paralgin Forte før jeg ble hentet, og ble kjørt opp i seng med intranevøs og antibiotika-behandling.

Vel oppe på avdelingen som skulle operere meg, så fikk jeg litt informasjon om implantatet, og prosedyren, normalt sett skal det ikke være behov for å sy engang! Fikk krabbet meg opp på operasjonsbenken og la meg ned, da koblet de til EKG, og blodtrykksmåler, nesten all tiden gikk bort til å forberede! Fikk da lokalbedøvelse i brystet, som måtte virke i ca fem minutter før de kunne begynne på selve prosedyren, som også tok ca fem minutter! Den revealen de implanterte er ca like langt som ett AAA-batteri, 0,7cm bredt og 0,5cm tykt, som de har ett eget verktøy for å putte inn, det skal lage hullet og dytte det inn i riktig posisjon, hos meg så ble hullet litt for lite ved første forsøk, og på neste forsøket ble det litt for stort, så de måtte sy hele ett sting! De fortalte at jeg var den fjerde personen ved sykehuset her som har fått den nyeste modellen av disse, og ut i fra historikken min så sa de at jeg var ett perfekt tilfelle for å få en slik enhet!

Vel etter operasjonen ble jeg sendt ned på Medisinsk Observasjonspost, hvor jeg først fikk middag, en god oksegryte, og drikke! Det var godt etter å ikke ha drukket eller spist noe som helst den dagen, jeg kom ned ca halv to. Her nede lå jeg helt frem til halv syv, før det kom en lege og sjekket operasjonssåret, det hadde blødd litt, så de byttet «plasteret» og skrev meg ut, heldigvis bestilte de taxi til meg! Jeg må innrømme at jeg var veldig sliten etter alt dette, kanskje ikke så store greiene, men allikevel tar det på både kropp og sjel! Ble koblet fra intravenøs etter en times tid, hvor sykepleieren skvatt skikkelig til når blodet bokstavelig talt sprutet ut av veneflonen, og havnet på senga, henne, gulvet, så hun fomlet og fortet seg med å skru på korken!

Jeg har også fått utdelt en enhet jeg må ha på meg til enhver tid, om jeg besvimer, skal jeg ta denne til brystet så fort jeg kommer til bevissthet, trykke på knappen, dra den litt frem og tilbake, opp og ned til lampa lyser grønt kontinuerlig, så lager den da en hendelse i revealen, som lagrer hjerterytmen 7,5 minutt tilbake, og 7,5 minutt fremover fra jeg trykker på knappen, så skal jeg kontakte sykehuset første virkedag for at de skal lese av dette, og prøve å tyde noe ut av det.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *