Blogg

Følelser, tanker og en ny retning!

Jeg har hatt mye å tenke på den siste tiden, hvor jeg har gått dypt i meg selv på mange områder for å sortere ut følelser og tanker.

Det er mange som finner det vanskelig å vise følelser, eller å snakke om disse, det gjelder for alle menneskegrupper men kanskje i større grad hos de med Aspergers syndrom. Jeg er heller intet unntak fra dette, selv om jeg har blitt mye flinkere enn hva jeg har vært tidligere. Mange forventer at man skal vise kjærlighet ved å ta hverandre med ut på romantiske dater, ved å gi gaver, blomster også videre. Det er kanskje ikke helt hvordan det fungerer for meg, her er jeg nok noe mer subtil enn hva mange andre er. Det jeg ønsker meg er noen jeg kan gi blomster til hver uke, at vi kan kose oss med en god middag iblant sammen på ett hyggelig sted og som jeg kan fortelle at jeg elsker. For meg er det å fortelle noen at jeg elsker de ett veldig sterkt ord, og det kommer kun fra hjertet. Det er mange som bruker det ordet veldig ofte, og om alt mulig slik at det kanskje blir litt utvannet, men fra meg så kommer det innenfra.

Min største drøm er å finne ei dame jeg kan slå meg til ro med, og stifte familie sammen med etterhvert. Siden jeg er litt annerledes satt sammen så må hun nesten akseptere det selv om jeg kontinuerlig presser mine egne grenser fremover og ser fremgang på mange områder. For at ett forhold skal kunne fungere så er kommunikasjon en av de større nøklene som må på plass, det å gi klare beskjeder til hverandre på en måte som gir lite rom for misforståelser. Man må altså kunne sette seg ned og snakke om ting sammen uten at det blir skriking eller krangling ut av det. Jeg har sett mange som har brutt fra hverandre på grunn av at de ikke har taklet biten med kommunikasjon og har heller gitt opp. Det jeg kan love er at jeg er trofast, ærlig og vil alltid gjøre mitt beste.

De siste ni månedene har gjort mye inntrykk på meg, og fått meg til å tenke igjennom en del ting. De siste tre årene har jeg hatt en svakhet for å kjøpe nye «dubbeditter» av alle former, bytte ut datamaskiner, mobiltelefoner og andre ting stadig vekk. Det er noe jeg har gjort for å føle meg bra, og har brukt alt for mye penger på det. Nå har jeg bestemt meg for å ta ett grep rundt det, oh har solgt unna en god del ting jeg bruker lite og jobber med å selge unna enda flere ting som jeg ikke ser behovet for lengre. Gleden jeg har opplevd tidligere ved å kjøpe noe nytt har forsvunnet. Det har rett og slett vært en form for kompensasjon for å kunne føle meg bra, siden jeg har stadig vekk blitt skuffet og såret av andre, noe som har gjort at jeg ikke har hatt det bra.

Men nå har jeg kommet på andre tanker og jobber med å endre prioriteringene mine. Det jeg ønsker er å følge hjertet mitt og drømmene mine, hvor enn disse må ta meg. Jeg vil ta med meg det positive og jobbe hardt for å bli kvitt gamle uvaner, jeg er veldig klar for forandring i livet med ett nytt syn på ting og en annen gnist og glede som jeg vil bygge videre på!

Så, hva veien videre blir nå er vanskelig å si, det er noe jeg må tenke over og finne ut av først.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *