Introduksjon

Mitt navn er Morten, jeg er født og oppvokst i Drammen, men bor nå i Hokksund sammen med mine foreldre på grunn av min situasjon. Jeg er født en sommerdag i 1989, og er 34 år gammel.

Jeg fikk diagnosen Aspergers syndrom kort tid etter at jeg begynte på ungdomsskolen, det er situasjonsavhenging hvor mye det merkes, det er situasjoner hvor det er vanskelig å merke, mens i andre situasjoner så er det helt åpenbart.

Per dags dato er jeg 100% uføretrygdet, dette har vært en lang vei med NAV, som kan spores helt tilbake til 2011, hvor jeg har forsøkt arbeid på egenhånd, diverse tiltak og arbeidstrening for å finne reel arbeidsevne ute i arbeidsmarkedet.

Trives godt med litt praktisk arbeide, er ikke redd for å gå på enkelte prosjekter selv, det syntes jeg bare er moro. Det utfordrer kreativiteten med å finne løsninger, samtidig som man får en god følelse av å ha gjort noe selv.

Hvis du har noen spørsmål, eller lurer på noe så kan du sende en epost til kontakt (at) mortensblogg (dot) no, så svarer jeg så fort jeg ser mailen. Prøver å sjekke regelmessig, men det hender at jeg glemmer det bort, så det kan ta noe tid før jeg svarer.

Bloggen

Jeg har blogget siden 2009, men har nå hatt en pause på flere år, har ett ønske om å komme tilbake til det å skrive igjen.

I forbindelse med bytte av webhotell så har jeg valgt å starte med «blanke ark», har derfor ikke tatt med noen av de 200+ innleggene jeg har skrevet tidligere for nå.

Det kan være at jeg henter enkelte innlegg tilbake i fremtiden, men det vil tiden vise, for nå ønsker jeg en frisk start.

Aspergers syndrom